İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Fakültemiz tanışma toplantıları gerçekleştirildi

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı tanışma ve oryantasyon toplantıları çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.Fakültemiz Dekanı Prof .Dr. Mehmet Emre GÜLER, Turizm İşletmeciği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz DEMİR, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof .Dr. Zafer ÖTER ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla AKBABA başkanlığında yürütülen toplantılarda fakültemiz öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve ailemize yeni katılan birinci sınıf öğrencileri bir araya geldi.

Gerçekleştirilen çevrimiçi toplantılarda öğrencilere üniversitemiz, fakültemiz, öğretim elemanlarımız ve güz dönemi eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Sonrasında örencilerimizin görüş ve önerileri alındı. Etkinlikler ogrencilerin sorularinin yanitlanmasinin ardindan sona erdi.

Aramiza yeni katilan tüm ogrencilerimize hoşgeldiniz der, eğitim-ögretim hayatlari boyunca basarilar dileriz.

Menüyü Kapat