Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Süleyman DİLSİZ’in katılımıyla "Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek" konulu seminer düzenlendi. Kılçıksız Balık, Kahvaltıya Dair Her Şey, Salataya Dair Her Şey ve Gurmepedia kitaplarının yazarı ve gastronomist Süleyman DİLSİZ seminere katılan öğrencilere güncel gastronomi trendlerinden bahsederken, yerel mutfağı değerlendirmenin ve sürdürülebilirliğin önemine değindi. Aynı zamanda Yeni Türk Mutfağı kavramının konuşulduğu seminere Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Seminerin son bölümünde öğrencilerle soru-cevap gerçekleştirildi.