Personel Listesi
Prof. Dr. Mehmet Emre Güler
Turizm Fakültesi Dekanı
- Turizm İşletmeciliği - Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Volkan Altıntaş
Turizm Fakültesi Erasmus Koordinatörü
- Seyahat İşletmeciliği - Seyahat İşletmeciliği Ana Bilim Dalı Başkanı
- Turizm Rehberliği - Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Perihan Kendirci
Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Simge Kömürcü Sarıbaş
Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı
- Turizm İşletmeciliği Bölümü - Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı
- Turizm İşletmeciliği - Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Atilla Akbaba
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı Başkanı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Cengiz Demir
Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı
- Turizm İşletmeciliği - Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Zafer Öter
Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı
- Turizm Rehberliği - Öğretim Üyesi
Doç. Dr. Melike Yılmazer
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Nil Sonuç
Kalite Birim Sorumlusu
- Turizm Rehberliği Bölümü - Turizm Rehberliği Bölüm Başkan Yardımcısı
- Turizm Rehberliği - Öğretim Üyesi
Doç. Dr. Onur Görkem
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Alper Işın
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Akkuş
Kalite Birim Sorumlusu
- Turizm İşletmeciliği - Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Özgür Sarıbaş
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Öğr. Gör. Özlem Yatkın
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi
Ars. Gör. Begüm Pelek
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Araştırma Görevlisi
Bükre Aslan Savaşan
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Araştırma Görevlisi