Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Bölüm Araştırmaları)
Öğretim Üyesi |
Araştırma Alanı |
Prof. Dr. Atilla AKBABA |
Yönetim ve Organizasyon /Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Kalite Yönetimi, Gastronomi Turizmi, Destinasyon Yönetimi |
Doç. Dr. Melike YILMAZER |
Gıda İşleme Mühendisliği, Gastronomi, Gastronomi Turizmi |
Doç. Dr. Onur GÖRKEM |
Gastronomi, Gastronomi Turizmi |
Dr. Öğr. Üyesi Perihan KENDİRCİ |
Gastronomi, Gıda Kalite Kontrolü, Beslenme, Lezzet Analizleri, Duyusal Değerlendirme, Hijyen/Sanitasyon |
Dr. Öğr. Üyesi Özgür SARIBAŞ |
Turizm Araştırmaları, Gastronomi, Pazarlama ve Markalaşma, Kent Araştırmaları |
Araştırma Görevlisi |
Araştırma Alanı |
Arş. Gör. Bükre ASLAN |
Gastronomi |
Arş. Gör. Begüm İPKOPARAN |
Gastronomi |
Öğretim Görevlisi | Araştırma Alanı |
Öğretim Görevlisi Özlem YATKIN |
Gastronomi, Müşteri Memnuniyeti, Yavaş Yemek |