Etkinlikler
Turizm Fakültesi Etkinliklerine Erişmek İçin Lütfen Tıklayınız..
2019 - 2020 Dönemi Etkinlikleri:
- İstatistik Eğitimi
- Üniversite & Sektör İşbirliği: Rixos Bodrum Premium Hotel Ziyareti & Teknik Gezi
- Dünya Rehberler Günü İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen “Astroarkeoloji” Semineri
- Arkeolog Prof. Dr. Akın Ersoy anlatımıyla Agora Ören Yeri Gezisi
- Dünya Rehberler Günü İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen “Bodrum’un Suskun Çanları” Semineri
- Agora Ören Yeri Gezisi
- Üniversite & Sektör İşbirliği: Turizmde Teknoloji ve İnovasyon
- III. Kariyer Günleri Etkinlikleri
- Amedeus Havacılık Programı Eğitimi
- Yedi Kiliseler
- Efes Gezisi
- Pınar Süt Biltek Akademi: Sağlıklı Beslenme Yaklaşımı
- Üniversite & Sektör İşbirliği: Hampton By Hilton Aliağa, Turizmde Kariyer
- Kapadokya Gezisi
- Kısık Ateş: Zeytin ve Yağlar
- Dekanlar Konseyi Toplantısı
- Edebiyat ve Turizm
- Üniversite & Sektör İşbirliği: Acenta Sektör Buluşmaları
- Bakliyat Yemekleri & Glutensiz Lezzetler
- Üniversite & Sektör İşbirliği: Desing + Grup - Akademisyen Buluşması
- Pasta Kaplama Teknikleri Eğitimi
- Turizm Haftası Paneli; İzmir ve Sağlık Turizmi Tarihi, Potansiyeli ve Geleceği
- Jade Üniversitesi Erasmus + Teaching Exchange, International Week ve Current Issues In Tourism Symposium Katılımı
- UBYS Eğitimi
- Almanya Jade Universitesi
- 6. Geleneksel Uluslararası Yemek Festivali - Yemek Yarışması
- Gastronomide Yeni Trendler : Slow Food
- Turizm Fakültesi Menuniyet Töreni
- Erasmus Programı Tanıtım Semineri
- 5. Aşçılık Kampı İzlenimleri
- Gastronomi Dergisi Röportajı
- İstihdam Garantili Sertifika Programını Etkinliği
- Pastacı Yardımcısı Kursu Sertifika Programını Ödül Töreni
- Turizm Fakültesi Tanışma Toplantısı
- Aşure Yapım ve Tanışma Etkinliği
- Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık
- Kombucha Atölyesi
- Pro Uniform Scharf Bıçakçılık Tanıtım
- Tarih, Kültür ve Turizm Açısından İzmir
- “İş Güvenliği-Psiko-sosyal Faktörler” Konulu Seminer
- Edirne & Çanakkale Teknik Gezi (25.09.2019 -28.09.2019)
- Turizm Fakültesi Akademi Kurul Toplantısı & Kahvaltı Organizasyonu
- Ingrid Braggiotti ile “Mutfak Tarihinin Levanten Tarifleri”
- Manisa Zeytin Toplama Etkinliği
- Duru Bulgur Eğitimi
- İstanbul 5. Uluslararası GastroMasa Gastronomi Konferansı
- İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi
- Chef Talks #1
- Travel Turkey İzmir Fair / 5- 7 Aralık-December 2019
- Yangın Eğitimi
- Şef Esra Kutlu ile Profiterol Workshop
- Kristan Zeytinyağı Fabrikası Gezisi
- Seferihisar Mezat Ziyareti ve Balık Eğitimi
- Etkinlil Yönetimi Söyleşileri II