İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Sushi Yapım Teknikleri Konulu Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde, Prof. Dr. Onur GÖRKEM tarafından yürütülen “GMS 308 Mutfak Uygulama 3” dersi kapsamında “Sushi Yapım Teknikleri” konulu atölye çalışması gerçekleştirildi.

 

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu, aynı zamanda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı tezli yüksek lisans öğrencisi Şef Tural MAMMADZADA’nın, öğrencilere Japon mutfağının en önemli ürünlerinden biri olan “sushi” hakkında detaylı bilgiler aktarmasıyla başlayan atölye çalışması, şefin demo çalışması ile devam etmiş, ardından öğrencilerin öğrendiklerini uygulamalı olarak deneyimlemesiyle son buldu.

 

Atölye çalışması sonunda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Melike YILMAZER tarafından Şef Tural MAMMADZADA’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat