Dekana Yazın
Aday Öğrenciler
Mezun İletişim Sistemi
Öğrenci Yorumları
Fakülte
Hakkımızda
Fakülte Hakkında
Misyon-Vizyon-Değerler
Stratejik Hedefler
Akademik Takvim
Neden Turizm Fakültesi
Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları
Erasmus
Farabi
Erasmus (LLP) Program Koordinatörleri
Logomuz
Mevzuat
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcıları
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Sekreteri
Fakülte Komisyonları
Danışma Kurulu
Kalite Güvencesi
2020-2024 İKÇÜ Stratejik Planı
İKÇÜ Kalite Güvencesi
Kurumsal Kalite Politikaları
Kalite Politikamız
Eğitim-Öğretim Politikamız
Araştırma Politikamız
Toplumsal Katkı Politikamız
Uluslararasılaşma Politikamız
İnsan Kaynakları Politikamız
Kurumsal Süreç Yönetimi
Prosesler
PUKÖ Çevrimleri
İç Kontrol
Fakülte Teşkilat Şeması
Birim Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Fakülte Formları
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fakülte Listeleri
Birim Kalite Ekibi Üye Listesi
Danışma Kurulu Üye Listesi
Dış Kaynaklı Dokümante Edilmiş Bilgi Listesi
Görev Dağılım Çizelgesi
Görev Tanımları Tebliğ Bilgileri Listesi
İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentileri Listesi
İç ve Dış Hususlar Listesi
Fakülte Planları
Hizmet İçi Eğitim Planları
2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planları
2020 Yılı Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planı
Fakülte Raporları
Birim Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2022 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2021 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2020 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
Birim Geri Bildirim Raporları
2023 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
2022 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
2021 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
İç Tetkik Raporları
2021/02 İç Tetkik Raporu
Uzaktan Eğitim İç Tetkik/Değerlendirme Raporu (24.11.2020)
Program Değerlendirme Raporları
2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021 -2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
Araştırma Faaliyetleri Raporları
2023 Yılı Araştırma Faaliyetleri İzleme Ve İyileştirme Raporu
2022 Yılı Araştırma Faaliyetleri İzleme Ve İyileştirme Raporu
Kalite Sistemleri Yönetimi Risk Ve Fırsat Analizi
Fakülte Prosedürleri
Kullanım ve Bakım Talimatları
Akademik Ve Idari Personel Oryantasyon Prosedürü
İletişim
Akademik Birimler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları A.B.D.
Turizm Fakültesi Öğrenci Değişim Programı
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği A.B.D.
Turizm Rehberliği Bölümü
Seyahat İşletmeciliği A.B.D.
Turizm Rehberliği A.B.D
İdari Birimler
Öğrenci
Ders Programları
Sınav Programı
Bologna Süreci
Staj
Çift Anadal ve Yandal Programları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci Temsilcileri
Yönetmelik ve Yönergeler
Danışmanlık Saatleri
Formlar
Eğitim & Araştırma
Eğitim Kataloğu
Lisans Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Lisansüstü Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Araştırma
Bölüm Araştırmaları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Projeler
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
İşbirlikleri
Arama
Yükleniyor
TR
EN
E-Posta
UBYS
Öğrenci Yorumları
Dekana Yazın
Aday Öğrenciler
Mezun İletişim Sistemi
Fakülte
Hakkımızda
Fakülte Hakkında
Misyon-Vizyon-Değerler
Stratejik Hedefler
Akademik Takvim
Neden Turizm Fakültesi
Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları
Erasmus
Farabi
Erasmus (LLP) Program Koordinatörleri
Logomuz
Mevzuat
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcıları
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Sekreteri
Fakülte Komisyonları
Danışma Kurulu
Kalite Güvencesi
2020-2024 İKÇÜ Stratejik Planı
İKÇÜ Kalite Güvencesi
Kurumsal Kalite Politikaları
Kalite Politikamız
Eğitim-Öğretim Politikamız
Araştırma Politikamız
Toplumsal Katkı Politikamız
Uluslararasılaşma Politikamız
İnsan Kaynakları Politikamız
Kurumsal Süreç Yönetimi
Prosesler
PUKÖ Çevrimleri
İç Kontrol
Fakülte Teşkilat Şeması
Birim Görev Tanımları
İş Akış Şemaları
Fakülte Formları
Öğrenci Formları
Personel Formları
Fakülte Listeleri
Birim Kalite Ekibi Üye Listesi
Danışma Kurulu Üye Listesi
Dış Kaynaklı Dokümante Edilmiş Bilgi Listesi
Görev Dağılım Çizelgesi
Görev Tanımları Tebliğ Bilgileri Listesi
İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentileri Listesi
İç ve Dış Hususlar Listesi
Fakülte Planları
Hizmet İçi Eğitim Planları
2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı
Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planları
2020 Yılı Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planı
Fakülte Raporları
Birim Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2022 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2021 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
2020 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
Birim Geri Bildirim Raporları
2023 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
2022 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
2021 Yılı Birim Geri Bildirim Raporu
İç Tetkik Raporları
2021/02 İç Tetkik Raporu
Uzaktan Eğitim İç Tetkik/Değerlendirme Raporu (24.11.2020)
Program Değerlendirme Raporları
2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021 -2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
Araştırma Faaliyetleri Raporları
2023 Yılı Araştırma Faaliyetleri İzleme Ve İyileştirme Raporu
2022 Yılı Araştırma Faaliyetleri İzleme Ve İyileştirme Raporu
Kalite Sistemleri Yönetimi Risk Ve Fırsat Analizi
Fakülte Prosedürleri
Kullanım ve Bakım Talimatları
Akademik Ve Idari Personel Oryantasyon Prosedürü
İletişim
Akademik Birimler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları A.B.D.
Turizm Fakültesi Öğrenci Değişim Programı
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği A.B.D.
Turizm Rehberliği Bölümü
Seyahat İşletmeciliği A.B.D.
Turizm Rehberliği A.B.D
İdari Birimler
Öğrenci
Ders Programları
Sınav Programı
Bologna Süreci
Staj
Çift Anadal ve Yandal Programları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci Temsilcileri
Yönetmelik ve Yönergeler
Danışmanlık Saatleri
Formlar
Eğitim & Araştırma
Eğitim Kataloğu
Lisans Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Lisansüstü Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Araştırma
Bölüm Araştırmaları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Projeler
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
İşbirlikleri
Ana Sayfa /
Tüm Mesajlar /
Mesajlar :::
1
Toplam 1
Okunma Sayısına Göre
Mesajlar :::
Menüyü Kapat