İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Etkinlikler

Turizm Fakültesi Etkinliklerine Erişmek İçin Lütfen Tıklayınız..

2019 - 2020 Dönemi Etkinlikleri: 

  • İstatistik Eğitimi
  • Üniversite & Sektör İşbirliği: Rixos Bodrum Premium Hotel Ziyareti & Teknik Gezi
  • Dünya Rehberler Günü İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen “Astroarkeoloji” Semineri
  • Arkeolog Prof. Dr. Akın Ersoy anlatımıyla Agora Ören Yeri Gezisi
  • Dünya Rehberler Günü İzmir Rehberler Odası tarafından düzenlenen “Bodrum’un Suskun Çanları” Semineri
  • Agora Ören Yeri Gezisi
  • Üniversite & Sektör İşbirliği: Turizmde Teknoloji ve İnovasyon
  • III. Kariyer Günleri Etkinlikleri
  • Amedeus Havacılık Programı Eğitimi
  • Yedi Kiliseler
  • Efes Gezisi
  • Pınar Süt Biltek Akademi: Sağlıklı Beslenme Yaklaşımı
  • Üniversite & Sektör İşbirliği: Hampton By Hilton Aliağa, Turizmde Kariyer
  • Kapadokya Gezisi
  • Kısık Ateş: Zeytin ve Yağlar
  • Dekanlar Konseyi Toplantısı
  • Edebiyat ve Turizm
  • Üniversite & Sektör İşbirliği: Acenta Sektör Buluşmaları
  • Bakliyat Yemekleri & Glutensiz Lezzetler
  • Üniversite & Sektör İşbirliği: Desing + Grup - Akademisyen Buluşması
  • Pasta Kaplama Teknikleri Eğitimi
  • Turizm Haftası Paneli; İzmir ve Sağlık Turizmi Tarihi, Potansiyeli ve Geleceği
  • Jade Üniversitesi Erasmus + Teaching Exchange, International Week ve Current Issues In Tourism Symposium Katılımı 
  • UBYS Eğitimi
  • Almanya Jade Universitesi
  • 6. Geleneksel Uluslararası Yemek Festivali - Yemek Yarışması
  • Gastronomide Yeni Trendler : Slow Food
  • Turizm Fakültesi Menuniyet Töreni
  • Erasmus Programı Tanıtım Semineri
  • 5. Aşçılık Kampı İzlenimleri
  • Gastronomi Dergisi Röportajı
  • İstihdam Garantili Sertifika Programını Etkinliği
  • Pastacı Yardımcısı Kursu Sertifika Programını Ödül Töreni
  • Turizm Fakültesi Tanışma Toplantısı
  • Aşure Yapım ve Tanışma Etkinliği
  • Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık
  • Kombucha Atölyesi
  • Pro Uniform Scharf Bıçakçılık Tanıtım
  • Tarih, Kültür ve Turizm Açısından İzmir
  • “İş Güvenliği-Psiko-sosyal Faktörler” Konulu Seminer
  • Edirne & Çanakkale Teknik Gezi (25.09.2019 -28.09.2019)
  • Turizm Fakültesi Akademi Kurul Toplantısı & Kahvaltı Organizasyonu
  • Ingrid Braggiotti ile “Mutfak Tarihinin Levanten Tarifleri”
  • Manisa Zeytin Toplama Etkinliği
  • Duru Bulgur Eğitimi
  • İstanbul 5. Uluslararası GastroMasa Gastronomi Konferansı
  • İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi
  • Chef Talks #1
  • Travel Turkey İzmir Fair / 5- 7 Aralık-December 2019
  • Yangın Eğitimi
  • Şef Esra Kutlu ile Profiterol Workshop
  • Kristan Zeytinyağı Fabrikası Gezisi
  • Seferihisar Mezat Ziyareti ve Balık Eğitimi
  • Etkinlil Yönetimi Söyleşileri II
Menüyü Kapat