İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Türk Mutfağında Şerbetli Tatlılar Atölyesi Gerçekleştirildi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Türk Mutfağında Şerbetli Tatlılar Atölyesi gerçekleştirildi.
Söke Un firması tarafından "Yöresel Mutfaklar" dersi kapsamında gerçekleştirilen atölyede, firma yetkili Şefi Bayram UMUT Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine öncelikle firma, firmanın ürünleri ve Türk Mutfağında şerbetli tatlılar ile ilgili bilgiler aktardı. Verilen teorik bilgilerin ardından Şef UMUT ile birlikte Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri şerbetli tatlılara yönelik örnek reçeteler uyguladılar.