İKÇÜ Turizm Fakültesinde ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma
Merkezi (KAGEM) iş birliği ile “ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi” gerçekleştirildi.
ÖZSÜT Ar-Ge yöneticisi Zeynep BAŞARAN, Ar-Ge Uzmanı Derya GÜNER, ÖZSÜT Select Pasta Şefi Göksal YILDIZ ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz İKÇÜ Turizm Fakültesi Uygulama Laboratuvarında bir araya geldi. Atölyede profesyonel bir pastanın yapım aşamaları, hazırlanma süreci ve pasta yapımının püf noktaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı ve firmanın şefi öğrencilerimize pasta yapımının inceliklerini pasta yapım uygulaması ile aktardı. Atölyenin sonunda, firma yetkililerine teşekkür belgeleri takdim edildi.