İKÇÜ Turizm Fakültesinde Baklava Yapımı Atölyesi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından 20 Mayıs 2024 tarihinde “Baklava Yapımı Atölyesi” etkinliği düzenlendi. Etkinlik Özmermer Un firmasının katkıları ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağında 09.00 ile 13.30 saatleri arasında gerçekleştirildi. Atölye etkinliği kapsamında Özmermer Un firması Demo Ustası olan Şef Kenan ŞAHİN tarafından öğrencilere baklava yapımı tüm aşamaları ile uygulamalı olarak gösterildi ve öğrencilerin de her aşamada beceri kazanmalarına yönelik katılımları sağlandı. Yaklaşık olarak 150 öğrencinin katılım gösterdiği atölye etkinliği ile öğrenciler keyifli ve öğretici bir etkinlik deneyimlediler. Etkinliğin düzenlenmesinde sponsor olan Özmermer Un firmasına, firmanın Bölge Satış Yöneticisi Sayın Ahmet GÖKÇİN'e ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Şef Sayın Kenan ŞAHİN'e teşekkür ederiz.