İKÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Baklava Yapımı Atölyesi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Türk Mutfağı dersi kapsamında “Baklava Yapımı Atölyesi” etkinliği düzenlendi.
Etkinlik, Özmermer Un firmasının katkıları ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarında gerçekleştirildi. Atölye etkinliği kapsamında Özmermer Un firması Demo Ustası olan Şef Kenan ŞAHAN tarafından öğrencilere baklava yapımı tüm aşamaları ile uygulamalı olarak gösterildi ve öğrencilerin de her aşamada beceri kazanmalarına yönelik katılımları sağlandı. Yaklaşık 100 öğrencinin katılım gösterdiği atölye etkinliği ile öğrenciler keyifli ve öğretici bir etkinlik deneyimlediler.
Özmermer Un firmasının sponsorluğunda, Bölge Satış Yöneticisi Fahrettin KAYA ve Şef Kenan ŞAHAN’ın katkılarıyla düzenlenen etkinlik sonunda, İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla AKBABA tarafından Şef Kenan ŞAHAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.