İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinden Pınar Süt Fabrikasına Teknik Gezi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, GMS-1 kodlu “Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş” dersi kapsamında Pınar Süt Fabrikasına teknik gezi düzenledi.
İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Melike YILMAZER’in eşlik ettiği gezide, öğrenciler Ar-Ge mühendisi ve Kurumsal İletişim sorumlusu tarafından karşılandı. Ziyaret süresince fabrika hakkında genel bilgiler aktarılırken, gıda hijyeni çerçevesinde peynir üretim ve paketleme süreçlerine ilişkin detaylı açıklamalarda bulunuldu.
Ayrıca, öğrencilerin marka yapısı, insan kaynakları politikaları ve ihracat faaliyetleriyle ilgili yönelttikleri sorular Pınar Süt yetkilileri tarafından yanıtlandı. Karşılıklı etkileşimin ön planda olduğu teknik gezi, öğrenciler açısından sektör hakkında yerinde bilgi edinme fırsatı sundu.