Haberler :::
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Gi Group & Grafton Yetkilileri Bir Araya Geldi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinden Pınar Süt Fabrikasına Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Baklava Yapımı Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm İşletmeciliği Bölümünden HMS Otel Programı Eğitimi
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri İlyada Sunumu Konferansında
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencilerinden Teknik Gezi
-
Gi Group Türkiye’den Turizm Fakültesi’ne Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Atıflarınızı (Etik Olarak) Nasıl Artırabilirsiniz? Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı İzmir Aşçılar Birliği'nin Etkinliğine Katılım Sağladı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Yeni Eğitim Modelinin Pilot Uygulayıcısı Oldu
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’nden "Rehberden Rehberliğe: Kariyer Yolculuğu" Etkinliği
-
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Geleneksel Ceket Giyme Töreni
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde "IX. Kariyer Günü" Etkinliği
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Maaş, Ek Ders, Kesenekler ve Özlük Bilgileri Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Öğrencilere Teşekkür Belgesi Takdimi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Sushi Yapım Teknikleri Konulu Atölye Çalışması Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden Ege İhracatçı Birlikleri'ne Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Türkiye Turizm Ansiklopedisi Akademik Danışma Kurulunda Görev Aldı
Toplam 166
Okunma Sayısına Göre Haberler :::
-
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Geleneksel Ceket Giyme Töreni
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Körfezi Turunda
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı İzmir İl Kültür Turizm Müdürü'nü Ziyaret Etti
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi İzmir Tarihi Liman Kenti Panelleri'nde
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğrencileri "İzmir Kültürünün Tarihi Temelleri" Seminerinde
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Atıflarınızı (Etik Olarak) Nasıl Artırabilirsiniz? Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Turizm ve Yiyecek-İçecek Sektöründe Kariyer Olanakları Söyleşisi
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencilerinden Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’nde Türk Mutfağı Haftası Kutlandı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Maaş, Ek Ders, Kesenekler ve Özlük Bilgileri Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Türk Mutfağı Haftası Toplantısına Katılım Sağladı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi 18. TTI İzmir'de
-
Gi Group Türkiye’den Turizm Fakültesi’ne Ziyaret
-
ICSE 24 Başarıyla Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’ne Uluslararası Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinden Varuna Gezgin Bornova Köşk’e Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencilerinden İzmir’deki Tarihi Kiliselere Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinden Pagos Travel’e Teknik Gezi
-
İKÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Baklava Yapımı Atölyesi