Haberler :::
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Türk Mutfağı Haftası Toplantısına Katılım Sağladı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’ne Uluslararası Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri İzmir Ticaret Tarihi Müzesi'nde
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Gi Group & Grafton Yetkilileri Bir Araya Geldi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinden Pınar Süt Fabrikasına Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Baklava Yapımı Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm İşletmeciliği Bölümünden HMS Otel Programı Eğitimi
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri İlyada Sunumu Konferansında
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencilerinden Teknik Gezi
-
Gi Group Türkiye’den Turizm Fakültesi’ne Ziyaret
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Atıflarınızı (Etik Olarak) Nasıl Artırabilirsiniz? Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı İzmir Aşçılar Birliği'nin Etkinliğine Katılım Sağladı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Yeni Eğitim Modelinin Pilot Uygulayıcısı Oldu
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’nden "Rehberden Rehberliğe: Kariyer Yolculuğu" Etkinliği
-
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Geleneksel Ceket Giyme Töreni
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde "IX. Kariyer Günü" Etkinliği
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Maaş, Ek Ders, Kesenekler ve Özlük Bilgileri Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Öğrencilere Teşekkür Belgesi Takdimi
Toplam 153
Okunma Sayısına Göre Haberler :::
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Eğitimde Öğrenme Çıktıları Yazımı Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi 8. Geleneksel Uluslararası Yemek Festivali ve Yemek Yarışması Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden 2024 Emerald Literati Ödülleri'nde Seçkin Hakem Ödülü Başarısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Mezunlar Günü Etkinliği Düzenlendi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Şeker Hamuru ile Pasta Kaplama ve Figür Yapımı Eğitimi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Sushi Yapım Teknikleri Konulu Atölye Çalışması Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden ERASMUS+ Ders Verme Hareketliliğine Katılım
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Türkiye Turizm Ansiklopedisi Akademik Danışma Kurulunda Görev Aldı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Öğrencilere Teşekkür Belgesi Takdimi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden Flamingo Yolu Turu
-
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) Başarıyla Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Tanışma Toplantısında Bir Arada
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
-
İKÇÜ ve ADU Turizm Fakültesi Dekanları VIII. UGTAK Kapsamında Bir Araya Geldi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi’nden "Rehberden Rehberliğe: Kariyer Yolculuğu" Etkinliği
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Baklava Yapımı Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Tire'ye Teknik Gezi Düzenledi