İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

İKÇÜ Turizm Fakültesi International Conference on Sports and Education (ICSE 23)'de

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Roma Sapienza Üniversitesi, Mine Vaganti NGO (MVNGO) ve NGO NEST Berlin kurumlarının ortaklığıyla 24 Kasım 2023 tarihinde Roma'da "International Conference on Sports and Education (ICSE)" etkinliği düzenlenecektir. 

 

Eğitimin, yaşam tarzının ve toplumun spor yoluyla nasıl etkilenebileceğini keşfetmeyi amaçlayan ICSE 23, "Spor Yoluyla Eğitim Metodolojisinin Entegrasyonu, Sağlıklı Bir Yaşam Tarzı İçin Spor, Spor Turizmi, Etkinlikler ve Geleneksel Oyunlar, Spor Yoluyla Güçlendirme ve Spor Profesyonelleri İçin Kariyer Yolu" ana temalarında gerçekleştirilecektir. İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre GÜLER ve Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan ALTINTAŞ'ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğe olimpiyat sporcuları ile eğitim, turizm ve sağlıklı yaşam alanlarında uzman isimler katılım sağlayacaktır. 

 

Etkinliği destekleyen paydaşlarından biri olan Mine Vaganti'nin yetkilisi Johannes DE WAAL İKÇÜ Turizm Fakültesi'ni ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Prof. Dr. Mehmet Emre GÜLER ile organizasyon yürütücüsü olan Prof. Dr. Volkan ALTINTAŞ'ın da katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda etkinliğe dair detaylar, potansiyel ikili iş birlikleri, spor ve turizm konularında ortak projeler gibi konularda görüşler paylaşıldı. Aynı zamanda etkinliğin gelecek dönemde İzmir'de gerçekleştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. 

 

International Conference on Sports and Education (ICSE) hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat