Dekana Yazın
Aday Öğrenciler
Mezun Takip Sistemi
Öğrenci Yorumları
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
2015 Fakülte Kurulu Kararları
2016 Fakülte Kurulu Kararı
2017 Fakülte Kurulu Kararları
2018 Fakülte Kurulu Kararları
2019 Fakülte Kurulu Kararları
Fakülte Yönetim Kurulu
2017 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2018 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
Danışma Kurulu
Fakülte
Fakülte Hakkında
Misyon-Vizyon-Değerler
Kalite Politikamız
Eğitim-Öğretim Politikamız
Araştırma Politikamız
Toplumsal Katkı Politikamız
Uluslararasılaşma Politikamız
İnsan Kaynakları Politikamız
Stratejik Hedefler
Akademik Takvim
Neden Turizm Fakültesi
Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları
Erasmus
Farabi
Erasmus(LLP) ve Farabi Program Koordinatörleri
Diğer Programlar
Akademik Birimler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Seyahat İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Eğitim
Eğitim Kataloğu
Lisans Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Lisansüstü Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Ders Programları
Sınav Programı
Bologna Süreci
Staj
Çift Anadal ve Yandal Programları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci Temsilcileri
Yönetmelik ve Yönergeler
Danışmanlık Saatleri
Araştırma
Fakülte Araştırmaları
Bölüm Araştırmaları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Projeler
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
Yayınlar
Uluslararası Makaleler
Uluslararası Bildiriler
Ulusal Makaleler
Ulusal Bildiriler
Kitap / Kitap Bölümü
Tamamlanan Tezler
İşbirlikleri
İdari Birimler
İç Kontrol
Kalite
Kullanım ve Bakım Talimatları
Turizm Fakültesi Faaliyet Raporları
Birim Kalite Ekibi
Logomuz
Mevzuat
İletişim
Arama
Yükleniyor
TR
EN
E-Posta
UBYS
Öğrenci Yorumları
Dekana Yazın
Aday Öğrenciler
Mezun Takip Sistemi
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Sekreteri
Fakülte Kurulu
2015 Fakülte Kurulu Kararları
2016 Fakülte Kurulu Kararı
2017 Fakülte Kurulu Kararları
2018 Fakülte Kurulu Kararları
2019 Fakülte Kurulu Kararları
Fakülte Yönetim Kurulu
2017 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2018 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
Danışma Kurulu
Fakülte
Fakülte Hakkında
Misyon-Vizyon-Değerler
Kalite Politikamız
Eğitim-Öğretim Politikamız
Araştırma Politikamız
Toplumsal Katkı Politikamız
Uluslararasılaşma Politikamız
İnsan Kaynakları Politikamız
Stratejik Hedefler
Akademik Takvim
Neden Turizm Fakültesi
Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları
Erasmus
Farabi
Erasmus(LLP) ve Farabi Program Koordinatörleri
Diğer Programlar
Akademik Birimler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği Bölümü
Seyahat İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Eğitim
Eğitim Kataloğu
Lisans Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Turizm Rehberliği
Turizm Rehberliği Bölümü Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Ders Kodları ve Kredileri
Lisansüstü Eğitimi
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci
Ders Programları
Sınav Programı
Bologna Süreci
Staj
Çift Anadal ve Yandal Programları
Sosyal Sorumluluk Projeleri
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öğrenci Temsilcileri
Yönetmelik ve Yönergeler
Danışmanlık Saatleri
Araştırma
Fakülte Araştırmaları
Bölüm Araştırmaları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Projeler
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
Yayınlar
Uluslararası Makaleler
Uluslararası Bildiriler
Ulusal Makaleler
Ulusal Bildiriler
Kitap / Kitap Bölümü
Tamamlanan Tezler
İşbirlikleri
İdari Birimler
İç Kontrol
Kalite
Kullanım ve Bakım Talimatları
Turizm Fakültesi Faaliyet Raporları
Birim Kalite Ekibi
Logomuz
Mevzuat
İletişim
Ana Sayfa /
Araştırma- Bölüm Araştırmaları /
Araştırma- Bölüm Araştırmaları
19.10.2016 10:57
Paylaş
Paylaş
245 kez okundu
A+
A-
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Menüyü Kapat