Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Kılçıksız Balık, Kahvaltıya Dair Her Şey, Salataya Dair Her Şey ve Gurmepedia kitaplarının yazarı, gastronomist Süleyman Dilsiz'in katılımıyla "Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek" konulu seminer düzenlenecektir. Seminerde, sürdürülebilir gastronominin coğrafyamıza sunduğu fırsatlar incelenecek, "Yeni Türk Mutfağı" altyapısı tartışılarak yerel tatlara yeni yorumlar katmanın önemine değinilecektir. Ayrıca seminerde alternatif malzeme kullanımının farkındalığı üzerine konuşulacaktır.
Seminer 18 Mart Cuma günü saat 13:30'da C2-01 dersliğinde gerçekleşecektir.