Michelin Hikayesi
Michelin Hikayesi
Fakültemiz tarafından düzenlenen “Sektör Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında 10.11.2022 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğretim üyesi Doç. Dr. Onur GÖRKEM moderatörlüğünde “MICHELIN HİKAYESİ” adlı söyleşi, Ottoman Hotels Grubu Genel Müdürü Sn. Serdar BALTA ve şef Kadir YILMAZ’ın katılımları ile çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Söyleşide, restoran değerlendirme sistemi olan Michelin Yıldızı’nın tam olarak ne olduğu, kapsamı, aşamaları ve süreci ile birlikte süreçte dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. Aynı zamanda, Michelin Yıldızlı bir restoran olmanın ülkeye ve ülke gastronomisine potansiyel katkıları hakkında çeşitli bilgiler verildi. Söyleşide son olarak öğrencilerimize gelecek ve kariyer yolculukları ile ilgili öneriler getirilerek iş ve staj süreçleri hakkında bilgiler verildi.