İKÇÜ Turizm Fakültesi 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Etkinliğine Katılım Sağladı
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi 21-27 Mayıs tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nde gerçekleşen programa katılım sağladı.
İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat KARAÇANTA'nın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Dış İşleri Başkanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen KAYA ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan İNANIROĞLU'nu da katılım sağladı. Açılış konuşmalarının ardından İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Begüm PELEK “Atıksız Mutfak” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.