Haberler :::
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Tire'ye Teknik Gezi Düzenledi
-
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) Başarıyla Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden Flamingo Yolu Turu
-
İKÇÜ ve ADU Turizm Fakültesi Dekanları VIII. UGTAK Kapsamında Bir Araya Geldi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden Oryantasyon Toplantısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nden 2024 Emerald Literati Ödülleri'nde Seçkin Hakem Ödülü Başarısı
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Eğitimde Öğrenme Çıktıları Yazımı Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Mezunlar Günü Etkinliği Düzenlendi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Osmanlı Tatlıları Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi 8. Geleneksel Uluslararası Yemek Festivali ve Yemek Yarışması Gerçekleştirildi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde Baklava Yapımı Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Ayvalık'a Teknik Gezi Düzenledi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi İzmir Marriott Otel'e Teknik Gezi Düzenledi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinden Mövenpick Otel İzmir'e Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinden Aigai Antik Kentine Teknik Gezi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Türk Yunan Medya ve Akademi Forumu-Ortak Çıkarları ve İşbirliği Fırsatlarını Keşfetme Panelinde
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinde ÖZSÜT ile Gastronomi Atölyesi
-
İKÇÜ Turizm Fakültesinden İzmir Ticaret Tarihi Müzesi Teknik Gezisi
Toplam 168
Okunma Sayısına Göre Haberler :::
-
İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı İzmir Aşçılar Birliği'nin Etkinliğine Katılım Sağladı
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencileri Efes'te
-
İKÇÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Düğün Pastası Süsleme Atölyesinde
-
İKÇÜ ile Ege Tat Fırın Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
-
İKÇÜ Turizm Rehberliği Öğrencilerinden İnanç Temalı Tarihi Kemeraltı Gezisi