-
Fakülte
- Hakkımızda
- Yönetim
-
Kalite Güvencesi
- 2020-2024 İKÇÜ Stratejik Planı
- İKÇÜ Kalite Güvencesi
- Kurumsal Kalite Politikaları
- Kurumsal Süreç Yönetimi
- İç Kontrol
- Fakülte Formları
- Fakülte Listeleri
- Fakülte Planları
-
Fakülte Raporları
- Birim Faaliyet Raporları
- Birim İç Değerlendirme Raporları
- Birim Geri Bildirim Raporları
- İç Tetkik Raporları
-
Program Değerlendirme Raporları
- 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021 -2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- Araştırma Faaliyetleri Raporları
- Kalite Sistemleri Yönetimi Risk Ve Fırsat Analizi
- Fakülte Prosedürleri
- İletişim
- Akademik Birimler
- İdari Birimler
- Öğrenci
- Eğitim & Araştırma