MenuMenu
- 4 Open submenu ( Fakülte) Fakülte
- 5 Open submenu ( Akademik Birimler) Akademik Birimler
- İdari Birimler
- 10 Open submenu ( Öğrenci) Öğrenci
- 4 Open submenu ( Eğitim & Araştırma) Eğitim & Araştırma
Sonuç Bulunamdı...
Close submenu (Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları )Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Menu/ Fakülte/Hakkımızda /Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları
- 2020-2024 İKÇÜ Stratejik Planı
- İKÇÜ Kalite Güvencesi
- 6 Open submenu (Kurumsal Kalite Politikaları )Kurumsal Kalite Politikaları
- 2 Open submenu (Kurumsal Süreç Yönetimi )Kurumsal Süreç Yönetimi
- 3 Open submenu (İç Kontrol )İç Kontrol
- 2 Open submenu (Fakülte Formları )Fakülte Formları
- 7 Open submenu (Fakülte Listeleri )Fakülte Listeleri
- 2 Open submenu (Fakülte Planları )Fakülte Planları
- 5 Open submenu (Fakülte Raporları )Fakülte Raporları
- 3 Open submenu (Araştırma Faaliyetleri Raporları )Araştırma Faaliyetleri Raporları
- Kalite Sistemleri Yönetimi Risk Ve Fırsat Analizi
- 2 Open submenu (Fakülte Prosedürleri )Fakülte Prosedürleri
Close submenu (Kurumsal Kalite Politikaları )Kurumsal Kalite Politikaları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Kurumsal Kalite Politikaları
Close submenu (Kurumsal Süreç Yönetimi )Kurumsal Süreç Yönetimi Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Kurumsal Süreç Yönetimi
Close submenu (Fakülte Listeleri )Fakülte Listeleri Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Listeleri
Close submenu (Hizmet İçi Eğitim Planları )Hizmet İçi Eğitim Planları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Planları /Hizmet İçi Eğitim Planları
Close submenu (Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planları )Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Planları /Stratejik Plan Bazlı Yıllık İş Planları
Close submenu (Fakülte Raporları )Fakülte Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Raporları
- Birim Faaliyet Raporları
- 5 Open submenu (Birim İç Değerlendirme Raporları )Birim İç Değerlendirme Raporları
- 3 Open submenu (Birim Geri Bildirim Raporları )Birim Geri Bildirim Raporları
- 2 Open submenu (İç Tetkik Raporları )İç Tetkik Raporları
- 10 Open submenu (Program Değerlendirme Raporları )Program Değerlendirme Raporları
Close submenu (Birim İç Değerlendirme Raporları )Birim İç Değerlendirme Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Raporları /Birim İç Değerlendirme Raporları
Close submenu (Birim Geri Bildirim Raporları )Birim Geri Bildirim Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Raporları /Birim Geri Bildirim Raporları
Close submenu (İç Tetkik Raporları )İç Tetkik Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Raporları /İç Tetkik Raporları
Close submenu (Program Değerlendirme Raporları )Program Değerlendirme Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Raporları /Program Değerlendirme Raporları
- 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Türkçe) Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2023 -2024 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021 -2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm İşletmeciliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
- 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Rehberliği Lisans Programı Değerlendirme Sonuç Raporu
Close submenu (Araştırma Faaliyetleri Raporları )Araştırma Faaliyetleri Raporları Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Araştırma Faaliyetleri Raporları
Close submenu (Fakülte Prosedürleri )Fakülte Prosedürleri Menu/ Fakülte/Kalite Güvencesi /Fakülte Prosedürleri
Close submenu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü )Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Menu/ Akademik Birimler/Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Close submenu (Turizm İşletmeciliği Bölümü )Turizm İşletmeciliği Bölümü Menu/ Akademik Birimler/Turizm İşletmeciliği Bölümü
Close submenu (Turizm Rehberliği Bölümü )Turizm Rehberliği Bölümü Menu/ Akademik Birimler/Turizm Rehberliği Bölümü
Close submenu (Sosyal Sorumluluk Projeleri )Sosyal Sorumluluk Projeleri Menu/ Öğrenci/Sosyal Sorumluluk Projeleri
Close submenu (Turizm İşletmeciliği )Turizm İşletmeciliği Menu/ Eğitim & Araştırma/Lisans Eğitimi /Turizm İşletmeciliği
Close submenu (Turizm Rehberliği )Turizm Rehberliği Menu/ Eğitim & Araştırma/Lisans Eğitimi /Turizm Rehberliği
Close submenu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları )Gastronomi ve Mutfak Sanatları Menu/ Eğitim & Araştırma/Lisans Eğitimi /Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Close submenu (Bölüm Araştırmaları )Bölüm Araştırmaları Menu/ Eğitim & Araştırma/Araştırma /Bölüm Araştırmaları